Blogtour: Wonderland

We zijn alweer vroeg in de kerststemming! Terwijl langzamerhand de kerstbomen in de winkels komen te staan en de kerstversiering overal weer te vinden is, ben ik al thuis in de kerstsfeer mogen komen dankzij de nieuwe bundel met Young Adult kerstverhalen: Wonderland. Geschreven door maar liefst 10 auteurs, met voor ieder wat wils! 

Deze kerstbundel bevat alles, van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormaal. 10 auteurs bundelen hun krachten om 10 prachtige verhalen neer te zetten. Allemaal in een eigen stijl, maar allemaal geven ze je dezelfde sfeer; kerst! Een boek om lekker tijdens de kerst rond de open haard te kruipen en heerlijk weg te dromen.

Wonderland is een bundel kerstverhalen geschreven door Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Trijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke F Jansen, Rianne Werring, Anne Nicolai en Debora Elisabeth. Allemaal zeer verschillende schrijfsters, met allemaal hun eigen stijl. Door de kerstgedachte achter ieder van deze verhalen voelt het echt aan als een bundel. 1 boek waar alle verhalen perfect in passen. Niet elk verhaal heeft me even sterk weten te raken, maar van alle verhalen heb ik echt mogen genieten! De schrijfsters blijven ieder trouw aan zich en je voelt echt de passie voor hun verhaal. Er is er geen enkel die onder doet voor de rest.

Wat me vooral opvalt aan dit boek is de prachtige afwerking. Elk verhaal, zo uniek als ieder van de 10 is, heeft zijn eigen tekening gekregen door Emmy van Ruijven. Nog voordat je begint kun je al even wegdromen, want de tekeningen passen perfect bij de verhalen. Ze zijn een prachtige toevoeging. Ook de mooie afwerking op elke eerste bladzijde van een nieuw verhaal, alsof sneeuw al aan de pagina’s heeft gezeten en zijn sporen heeft achtergelaten.

Het was werkelijk een genot om de verhalen te mogen lezen, om elke avond 1 verhaal erbij te pakken en even voor een uurtje weg te kruipen onder een warme deken. Dutch Venture Publishing heeft me mogen verrassen met het beste cadeautje voor de kerst, genieten van een Young Adult kerstmis.

IMG_20171024_104850_573.jpg

 

 

Wonderland | Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Trijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Marijke F Jansen, Rianne Werring, Anne Nicolai en Debora Elisabeth | November 2017 |
Dutch Venture Publishing
Waardering: viersterren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s