Blogtour: Versplinterd Vertrouwen

Het is er dan eindelijk, het vervolg op Versplinterd Verlangen! In Versplinterd Verlangen hebben we nog niet de kans gehad om Sverre goed te leren kennen. Voor degene die al wegzwijmelden bij hem in het eerste boek, pas maar op! Hier leer je hem echt kennen, die stoere rocker uit Oslo. Wie is hij nu eigenlijk en is hij wel goed voor Linde? Je komt erachter in Versplinterd Vertrouwen.

Voor het eerst sinds Sverre in haar leven is, gaat Linde hem opzoeken in Oslo. Ze heeft ontzettend veel zin in de hereniging met haar rockster en kijkt uit naar een romantisch weekje samen. Eindelijk kunnen ze weer even een echt stel zijn.

Maar bij aankomst blijkt de romantiek ver te zoeken. De week in Oslo verandert in een worsteling waar ze samen niet uit lijken te kunnen komen. En langzaamaan begint Linde zich af te vragen of deze relatie wel de goede keuze was. Als Sverre zich niet voor haar wil openstellen en de spoken uit zijn verleden verborgen wil houden, moet ze dan wel voor hem blijven vechten..?

‘Ik dacht dat Sverre het voor mij was. Dat we samen iets zouden kunnen opbouwen en hij mijn grote liefde was. Maar als hij me niet echt toe wil laten, waar doe ik het dan allemaal voor?’

Vooral in het begin had ik wat moeite met het hoofdpersonage, Linde. Ze kwam mij veel te onzeker en wispelturig over. Waarom reis je naar Oslo als je zoveel twijfels over een relatie hebt? Als je al een half jaar ‘samen’ bent dan moet je toch wel weten waar je staat? Gelukkig ging dit langzaamaan weg van de voorgrond en kon ik me meer concentreren op een heerlijk romantisch verhaal.

Het boek leest heel lekker vlot. De schrijfstijl leest heel prettig, het is in de ik-vorm geschreven dus je leest ook heel veel gedachten van Linde, hoewel ik hier en daar ook wel heel benieuwd ben naar het perspectief van Sverre. De alinea’s zijn niet te kort en combineren wat Linde zegt en wat ze voelt, waardoor je een heel fijn totaal plaatje krijgt. Omdat dit het tweede boek in een serie is heeft het boek vanaf pagina 1 een lekker tempo, je kent de personages en weet waar ze vandaan komen en hun achtergrond. Het was voor mij weer even opfrissen waar Versplinterd Verlangen over ging maar dat kwam heel snel weer terug na het eerste hoofdstuk.

Ik hou vooral heel erg van de romantiek die volgt na de eerste struggles. Waar de romantiek moeilijk opstart in het begin, maakt het boek dit helemaal goed naarmate Linde langer in Oslo is. Sverre heeft ook voor de nodige spanning en verrassingen gezorgd waardoor ik verder in het boek steeds meer moeite had om het boek weg te leggen. Voor de komende zomerdagen is dit zeker een boek waar je heerlijk in kunt wegkruipen en kunt zwijmelen in de romantiek in het prachtige Oslo!

53306092. sy475

Versplinterd Vertrouwen | Emma Zegers | Juni 2020 | Dutch Venture Publishing

Waardering: 

Volg de rest van deze blogtour hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s