Blogtour: Gebroken

Ik hou er altijd van, als je begint aan een serie en weet dat je moet wachten. Je weet dat er meer komt, je hebt iets om naar uit te kijken. Zeker als de serie heel sterk begint dan staat bij mij in de agenda wanneer het nieuwe deel uit komt zodra ik het weet. Momentum, het eerste deel uit deze serie, vond ik echt fantastisch. Sophie en Weston hebben mijn hart weten te veroveren, benieuwd of ze dat in het tweede boek hebben weten vol te houden?

Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken – voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen.
Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen, maar hoe bescherm je een geheim als je zelf nog niet eens de hele waarheid kent en het bestaan van degene van wie je houdt ernstig bedreigd wordt?
Gebroken is het tweede deel in de mysterieuze Momentumserie van de Amerikaanse auteur Shelena Shorts.

Gebroken is het tweede deel uit de Momentum serie geschreven door Shelena Shorts. Het eerste deel vond ik ontzettend spannend, maar tegelijkertijd moet ik toegeven dat het alweer zolang geleden is dat ik het boek heb gelezen dat ik niet meer precies de verhaallijn wist. Shelena Shorts weet hier goed op in te spelen en begint het tweede deel met een terugblik. Een overdenking van de hoofdpersonage, waarin ze terugkijkt naar alles wat er is gebeurd. Het perfecte begin van weer een nieuw en spannend deel in de Momentum serie.

Shelena Shorts weet me tijdens dit boek weer te betoveren met haar schrijfstijl. Dit deel is voor mijn gevoel veel rustiger geschreven, een boek om op adem te komen na alle spanning. Ze weet er zeker weer genoeg spanning in te brengen maar minder als haar eerste boek. In dit boek heeft ze de karakters meer diepgang gegeven. Het mystieke van het eerste deel zit er nog echt in maar nu leer je Wes vooral wat beter kennen.

Ik vind het altijd heel fijn wanneer een boek me weet te verrassen. De hoofdpersonen proberen langzamerhand terug te gaan naar een normaal leven, maar je weet dat dit onmogelijk is. Maar zelfs in alle wendingen in hun leven weet ze je te verrassen.

Momentum-serie 2 - Gebroken

Momentum | Selena Shorts | Maart 2020 | Dutch Venture Publishing

Waardering: 

Volg de rest van deze blogtour hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s