Blogtour: Er was eens

Natuurlijk ben ik altijd van de partij wanneer Dutch Venture Publishing met nieuwe boeken aan komt, elke keer weer zitten er prachtige titels bij. Binnenkort kunnen jullie hem ook lezen, Er Was Eens.. Een verzameling van 5 hertellingen van bekende sprookjes, in een modern of juist fantasy jasje gestopt, allemaal om van te genieten. Want wil jij niet ook weten of het goed afloopt of niet? Komt er een lang en gelukkig?

Er was eens… vele fantastische sprookjes beginnen zo. Maar ken jij deze al?

Laat je meevoeren naar werelden waar Assepoester tegen loverboys strijdt, waar social media nog gevaarlijker is dan een spinnenwiel, waar inhalige fey muzikanten opsluiten in torens, waar oma’s gered moeten worden van iets ergers dan een boze wolf en waar twee zussen door yeti’s op de proef worden gesteld. Verhalen vol magie, verraad, vriendschap en liefde.

Iedereen kent natuurlijk de sprookjesverhalen, en hoewel sommige van hertellingen houden zijn er ook genoeg die liever iets nieuws willen lezen. Maar wat als beide nu kon? Een bekend verhaal maar toch zo verrassend en nieuw? Dan ben je bij dit boek aan het juiste adres! De schrijvers hebben er ieder een heel interessante, aparte eigen draai aan gegeven. Verhalen die zo bekend maar toch zo uniek voelen. Beleef een nieuwe wereld die aanvoelt als een déjà vu.

Er was eens bevat 5 sprookjes in 1 boek. Vaak vind ik korte verhalen vervelend omdat je er zo snel doorheen gaat, het verhaal is te kort om er echt in te komen. Maar alle schrijvers hier hebben ervoor gezorgd dat precies genoeg wordt verteld dat het verhaal compleet voelt, dat er echt een spanningsboog in zit en niet dat het verhaal snel wordt afgeraffeld. Ze hebben er ieder hun eigen draai en eigen stijl in gestopt, maar toch voelt het ergens als een geheel. Ieder hun eigen wereld, hun eigen verhaal, maar het past bij elkaar.

Zeker nu met dit weer hou ik van dit soort verhalen, kort maar krachtig, lang genoeg om van te genieten maar kort genoeg om op een regenachtige middag binnen op de bank met een lekker kopje thee uit te lezen. Ik kan niet wachten om meer van deze schrijvers te ontdekken en te zien of hun eigen boeken mij net zo blij zullen verrassen als deze prachtige korte verhalen. Jen Minkman (Het licht van Lorelei), Suzanne Peters (Reken maar), Miranda Peters (Gaiatrilogie), Marijke F. Jansen (Kort en gelukkig) en Cathinca van Sprundel (De vrouwe van Myrdin) hebben me ieder voor zich gewonnen en ik hoop zeker meer van hen te zien in de toekomst!

Afbeeldingsresultaat voor er was eens jen minkman

Er was eens | Jen Minkman, Suzanne Peters, Miranda Peters, Marijke F. Jansen en Cathinca van Sprundel| Oktober 2019 | Dutch Venture Publishing

Waardering:

Volg de rest van deze blogtour hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s