Blogtour: Hart van Vuur

Hart van Vuur is het spannende vervolg op het boek Hart van Glas door Miranda Peters. Hart van Glas eindigde in een cliffhanger, waar ik dus echt niet tegen kan. Ik ben zo blij dat nu dan eindelijk de spanning voorbij is. In het einde van haar eerste boek werd namelijk Siem ontvoerd. Ookal is het uit tussen Siem en Hester, ze gaat er alles aan doen om hem te redden, te beginnen bij haar vertrek naar Groningen om daar haar zoektocht te beginnen.

Na de cliffhanger van Hart van Glas begon Hart van Vuur ontzettend goed. Je dook meteen weer in het verhaal zonder de kans om even rustig te beginnen, wat ik wel heel prettig vond. Miranda Peters schrijft heel beschrijvend, alle emoties en gevoelens legt ze tot in de details uit waardoor het heel makkelijk leest, maar ook heel prettig. Ze laat genoeg aan jouw eigen verbeelding over, maar ze geeft je ook genoeg informatie om je in te kunnen leven in de personages. De ontwikkelingen van de personages pasten ook echt goed bij hun leeftijd, het las heel logisch, alsof je het zelf had kunnen meemaken.

Ook ben ik altijd weer heel blij met de covers wanneer deze zo mooi matchen bij een serie. Ik hecht waarde aan de vormgeving van een serie en wanneer iets niet bij elkaar past of bij het verhaal past dan ben ik al snel minder geïnteresseerd. Je merkt dat hier echt goed bij is samengewerkt en dit komt prachtig tot zijn recht in dit mooie boek.

Ik hou er zeker ook van wanneer een boek niet al te voorspelbaar is. Het verhaal moet natuurlijk wel kloppen en niet random zijn, maar van sommige boeken kun je gewoon de hele loop van het verhaal voorspellen. Dit was hier zeker niet het geval. Miranda Peters zorgde voor genoeg afwisseling en twists om het spannend te houden voor de lezer.

Gaia 2 - Hart van vuur

 

Cirkel van Oneindigheid | Jennifer Murgia | Oktober 2018 | Dutch Venture Publishing
Waardering: viersterren

 

 

Volg de rest van deze blogtour hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s