Blogtour: Brave New Love

Volgende maand komt weer een nieuwe bundel uit bij Dutch Venture Publishing, namelijk Brave New Love! Heb je ook zo genoten van de bundel Wonderland en wil je weer even wegkruipen in 10 korte verhalen van verschillende schrijvers? Dan is dit boek zeker weer een aanrader voor jou!

Brave New Love is een bundel met 10 verschillende verhalen, allemaal met een eigen stijl over diversiteit en jezelf zijn, ookal vinden anderen je raar of wordt je ermee gepest. Brave New Love laat zien dat diversiteit belangrijk is, dat je mag zijn wie je bent. Je bent niet de enige die wat anders is, iedereen is uniek en laat anderen je niet zeggen dat je anders moet zijn. Laat een vleugje magie toe in jouw leven!

Net als de bundel Wonderland bestaat Brave New Love uit 10 korte verhalen over diversiteit, maar het soort verhaal is steeds anders. Voor iedereen zit er iets in, of je nu helemaal gek bent op magie of mythische wezens, deze bundel laat je kennis maken met de diversiteit van de Young Adult boekenwereld. Ieder in hun eigen stijl geschreven en compleet verschillend van elkaar. Ik vond het heerlijk om dit boek gewoon elke avond eventjes op te pakken en een verhaal eruit te lezen. Zonder dat je snel hoeft te lezen kun je gewoon een compleet, prachtig verhaal in een avond uitlezen.

Hoewel niet elk verhaal voor mij even geslaagd was, waren er zeker enkele ontzettend leuke verhalen bij. Wanneer het verhaal niet zo mijn stijl was, was ik vaak geneigd om dit verhaal even over te slaan en een andere keer te proberen. Hierdoor was het wel leuk om nieuwe dingen te ontdekken, maar kon ik toch ook lekker ontspannen lezen waar ik zin in had. Vaak heb ik ook op momenten geen zin in bepaalde soorten boeken, normaal lees ik dus meerdere boeken tegelijk, nu kon ik gewoon kiezen welk verhaal me op dat moment lag en gewoon even helemaal daarvan genieten.

Brave New Love

 

Brave New Love | Jen Minkman et al | Uitgeverij Dutch Venture Publishing | Juli 2018
Waardering: Image result for 3 sterren rating

De rest van de blogtour kun je hier volgen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s