Unboxing: Magic is Might box Letters & Lights!

Het is alweer een maandje geleden dat Emmy van Letters & Lights met het idee kwam om thema boxen te maken met haar kaarsen en artwork. Als iets nieuw is ben ik altijd wel nieuwsgierig, maar ook nog een beetje afwachtend met bestellen omdat ik niet wist wat ik ervan moest verwachten. Nadat ik de box online had gezien inclusief inhoud was ik toch wel direct overstag. Ik laat jullie hier zien waarom!

Het thema van deze eerste box was Magic is Might, met allemaal geweldige Harry Potter goodies erin. Ik ben mega Harry Potter fan dus nadat ik een unboxing van deze box zag moest en zou ik deze kopen! Emmy heeft hem heel schattig ingepakt, zodra ik de doos open doe zie ik al een heel mooi kaartje liggen met een beschrijving van alles wat erin zit.

20180225_150851

Aangezien Letters & Lights voornamelijk bekend staat om haar geweldige, heerlijk ruikende kaarsen, begin ik met als eerste dit prachtig plaatje te laten zien! Een heerlijke kaars die ruikt naar rozemarijn (symbool voor wijsheid) en rozenblaadjes. Deze kaars, The Brightest Witch, is gebaseerd op Hermelien en past prachtig bij haar!

20180225_151034

Vervolgens zit er ook nog een kaars in van Niffler. Hier ben ik wat minder mee bekend omdat ik de nieuwste Harry Potter film nog niet heb gezien (*schaamt zich diep*) maar de geur (hot fudge) ruikt zo lekker dat hij daarom alleen al zeker de moeite waard is!

20180225_151104

20180225_151345.jpg

 

Vervolgens komen we aan bij de wax melts, een nieuw product van Letters & Lights! Deze kun je in een brander doen en zo genieten van sandelhout. De verpakking vind ik ontzettend schattig met Hedwig, echt mijn favoriete beestje uit de film!

Vervolgens zit er nog een geweldig gebruiksproduct in, namelijk een heerlijke theemok en thee gebaseerd op Hogwarts! Accio Tea, so true! En nu vooral met deze koude, droevige dagen, vind ik het heerlijk om knus met mijn mok thee onder een deken te zitten met een goed boek.

 

20180225_151706

Als laatste sluit ik deze box af met een prachtige tekening van Hermelien! Zij is mijn favoriete personage uit Harry Potter. Ze is slim, doet haar eigen ding en trekt zich niets aan van wat anderen van haar denken. Ook zit er nog een boekenlegger in met een prachtige tekening van een uil, zo mooi!

 

Ik ben echt ontzettend blij met de box, hij is de prijs zeker waard en alle producten zijn uniek! Mocht je nu ineens denken, die moet ik ook hebben! Dan kan ik je alvast heel blij stemmen, want hij is nog te koop! Ik kan niet wachten tot de volgende box uit komt, superheroes ter ere van Marissa Meyer’s bezoek!

Veel liefs, Fae

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s