Blogtour: Ster van Acht

Hoi allemaal! Deze maand staat voor Dutch Venture Publishing helemaal in het teken van de blogtour van Ster van Acht en vandaag mag ik jullie laten weten wat ik van dit paranormale young adult boek vond!

Teagan heeft al vanaf jongs af aan nachtmerries. Ze voelt zich bekeken in haar slaapkamer, maar voelt ook iemand waken over haar. Alsof er een beschermengel is die haar geruststelt na haar nachtmerries. Ineens gebeuren er ook rare dingen op school, ze ziet vreemde verschijningen, en tegelijk met die verschijnt er ineens een nieuwe leerling op school, Garreth. Net als de rest van de school valt ze als een blok voor hem, en als blijkt dat hij alleen maar oog voor hem heeft kan haar geluk niet op. Maar wat als blijkt dat Garreth niet zoals elke normale tiener is? Wat als blijkt dat hij te maken heeft met haar lot?

dscn01941.jpg

Ik hou zelf ontzettend van de mysterie rondom paranormale verhalen. Juist omdat ze voor mij zo onwerkelijk voelen moet een schrijver goed zijn best doen om het aan mij te verkopen, en dat heeft Jennifer Murgia zeker weten te doen! Murgia schrijft op een prachtige beschrijvende manier waarbij je als het ware ‘voelt’ wat er gebeurt.

Hij was onbegrijpelijk mooi, en tegelijkertijd straalde hij een onverwoestbaarheid uit, een soort eeuwige kracht die me met ontzag vervulde.

Het hele boek zit vol met dit soort beschrijvingen die me het boek in sleuren en die me niet loslaten. Haar manier van schrijven heeft voor mij het boek gemaakt. In de beschrijving van het boek stond al dat dit boek iets was voor fans van Twilight en Fallen, maar het verhaal is ook best veel gelijkend. Dit maakte wel dat het boek voor mij wat minder spannend was, het was vrij voorspelbaar. Maar dit even aan de kant gezet; het was een boek met een prachtige schrijfstijl en heerlijk om te lezen. Het las lekker vlot en was gewoon een perfect boek voor even heerlijk in weg te kruipen.

Ik hoop dat we zeker nog meer van Murgia mogen lezen in de toekomst!

Ster van acht

 

Ster van Acht | Jennifer Murgia | Oktober 2017 |
Dutch Venture Publishing
Waardering: 35-star

Tot snel!
Liefs, Fae

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s