Winactie: Kai

Gisteren hebben jullie mijn recensie kunnen lezen van dit prachtige boek! Ook dit boek in de WWW serie was weer een genot om te lezen en ik ben heel benieuwd naar het volgende boek in de serie. Misschien hebben jullie Kai nog niet gelezen maar zijn jullie er wel heel enthousiast over. 20170520_184453.pngGelukkig heb ik heel goed nieuws voor jullie! Miranda is zo lief geweest om 1 exemplaar beschikbaar te stellen, en die mag ik verloten! Je maakt hier dus kans op een prachtig exemplaar van Kai, gesigneerd en al! Maar dat is nog niet alles. Ik heb ook nog een serie super mooie kaarten en boekenleggers van Miranda’s boeken, die ik ook ga verloten! Win je het boek dus niet, dan heb je altijd nog kans op het winnen van prachtige boekenleggers!

Even op een rijtje wat je kunt winnen:
– 1x een gesigneerd exemplaar van Dex
– 3x gesigneerde kaarten en boekenleggers van Miranda’s boeken

Als je meedoet maak je automatisch kans op 1 van beide, ik loot eerst voor het boek en daarna voor de kaarten en boekenleggers. Maar hoe doe je nu mee?
Laat even in een reactie weten dat je meedoet! Zo simpel is het 🙂

Voor extra kansen:
– Volg mijn blog op WordPress: The World of Books by Fae
– Voeg mij toe op Facebook en like mijn pagina: The World of Books by FaeThe World of Books by Fae pagina (delen is lief🙂 )
– Volg mij op Instagram: @theworldofbooksbyfae
– Volg mij op Twitter: World of Books by Fae
– Volg Miranda Hillers op Facebook of Instagram
Laat ook even in jouw reactie weten met welke extra kansen jij meedoet en onder welke naam, mocht dit anders zijn dan jouw naam hier, dan kan ik het ook controleren 😉

Deze actie duurt tot zondag 4 juni 23.59! Maandag 5 juni zal ik de winnaars hier bekend maken en op social media. Veel succes!

Alvast grote dank aan Miranda voor het boek, zonder haar was dit natuurlijk niet mogelijk geweest! Neem vooral ook even een kijkje op haar website voor al haar boeken en leuke goodies!

Liefs, Fae

24 gedachtes over “Winactie: Kai

  1. Desiree zegt:

    Ik doe heel graag mee, maar in het artikel staat dat de winactie tot 4 mei was?

    Ik volg je al op insta en fb en Miranda volg ik ook op beide. En jouw blog volgde ik ook al 😂

    Like

  2. loresboeken zegt:

    Ik maak heel graag kans op dit boek! De blingg serie is zo goed 😍 ik heb je toegevoegd op facebook en like je pagina met Lore van Dun. Ik volg je op Instagram en twitter als loresboeken. Ook Miranda Hillers volg ik zowel op Instagram als facebook.

    Like

  3. Romy zegt:

    Ik doe heel graag mee ben er benieuwd naar dit boek! ik volg je op facebook en instagram en miranda volg ik ook zowel op facebook en instagram 😍

    Like

  4. Lady Harley zegt:

    Ik doe graag mee 😀 Ik heb je pagina op fb geliked, ik volg je op indtagram en kon je helaas niet vinden op twitter. Miranda Hillers volg ik ook op fb. Ben benieuwd, super leuke actie!

    Geliked door 1 persoon

  5. Desirée zegt:

    Jaaa wat leuk. Ik doe mee !

    Volg je op Instagram, je fb pagina, twitter en je blog via de mail en ik volg Miranda op Instagram ^^ onder de namen Daisy316, BlackNight en Desirée.

    Like

  6. Oumaima Aya zegt:

    Ik doe heel graag mee! Ben zo benieuwd naar het boek en nu mijn vakantie begonnen is, heb ik veel vrije tijd!
    Ik heb jou pagina geliked en gevolgd op Facebook en Miranda ook. Op Instagram ook met het account (Fatimaboeitniet).

    Like

  7. Austin zegt:

    Ik doe graag mee voor mijn lieve vriendin! Ze is echt een fan van Miranda Hillers! Ik heb je gevolgd op WordPress, FB (Austin Austin), Instagram (Austin_2008_) en Twitter (@austin200602). Ik volg Miranda Hillers ook op FB en Instagram.

    Like

  8. Maas zegt:

    Ik doe graag mee! Ik volg je op instagram, WordPress en Twitter! Ik volg Miranda Hillers ook op Instagram. Hopelijk kan ik nog meedoen!

    Like

Plaats een reactie