1000 Vragen aan Jezelf #23

Hoi! Vandaag beantwoord ik weer een serie nieuwe vragen! Dit keer erg veel gevoelsvragen, niet mijn sterkste punt maar zeker wel interessante vragen om over na te denken. Veel leesplezier!

309. Wat voel je als je verliefd bent?
Ik voel voornamelijk dat ik heel graag bij diegene wil zijn, elk moment van de dag, en dat ik altijd aan diegene denk. Ik wordt ook wel wat nerveus als ik weet dat ik diegene weer zal zien. Ik weet niet hoe ik het als gevoel zou moeten omschrijven maar dit komt het meeste in de buurt.

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?
Nee, gezelligheid kan ook zonder drank of eten. Gezelligheid kan op elk moment dat ik mijn vrienden zie, waar we ook zijn en wat we ook doen.

311. Welke dingen staan nog op je to-do list?
Zelf een boek schrijven! Er ligt namelijk al een short story en mij was verteld dat ik daar zeker mee moest doorgaan, dus dat is zeker nog een van mijn long-term to-do haha.

312. Twijfel je vaak?
Alleen maar altijd. Ik ben nogal onzeker wat ervoor zorgt dat ik liever bevestiging van anderen heb. Aan de andere kant is het dan weer wel zo dat wanneer ik ergens zeker ben, niemand mij aan het twijfelen kan brengen.

313. Waar ben je ontevreden over?
De hoeveelheid tijd die ik heb om te lezen. Ik zou de hele dag door kunnen lezen, maar de studie rent ook nog ergens in mijn hoofd rond xD

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s