Unboxing: Sarah J Maas Special Celebrate Books Box

Jullie hebben het vast wel al een paar keer zien langskomen, al die mooie unboxing posts. Er zijn wat gemengde meningen, en ik vind het super leuk om jullie ook mijn mening over de box te laten weten 🙂 Ik heb heel lang met spanning op mijn box moeten wachten, en dan komt dat ding ook nog eens op de dinsdag aan! De enige dag in de week dat ik super laat thuis ben ): Ik moest dus extra lang wachten met uitpakken maar ik was des te enthousiast!

De doos zag er al extra mooi uit deze keer, speciaal versiert voor deze special!

20170503_20395920170503_204102

Bij het openmaken kwam mij al direct een van de unieke bloomsbury goodies tegemoed, en wat is die prachtig! Een ontzettend mooie poster in de kleur van het boek, ofja, de paperback versie, wat een prachtige kleur is!!! Dit is wel een van de tofste dingen om mijn kamer mee te versieren 🙂 Ook kwam ik direct het kaartje tegen met wat er in de box zat, maar die lees ik altijd pas op het einde 😉20170503_203944

 

 

 

 

En dan komen de goodies! Je ziet al iets moois blauws in de doos zitten, een prachtige tote bag met een tekening van Emmy van Zon en Maan. Ik had de tekening van de Night Court al eerder van haar gezien en ik vond hem zo mooi! Ik vind het ook super leuk dat ze ervoor hebben gekozen om een blauwe tas te maken, dat past perfect bij de tekening 🙂 En ik ben natuurlijk mega fan van tote bags haha, mijn kast ligt er vol mee.

20170503_204214

Ook zat er hele mooie fan art in van Feyre en Rhys, een super mooie sticker en een prachtig spiegeltje! Ik heb altijd en overal een spiegeltje bij me dus die komt heel goed van pas 🙂 en de afbeeldingen zijn prachtig! Ook zat er nog leuk promo materiaal in van de glazen troon serie, een super schattige kleine boekenlegger die je boeken niet beschadigd. Ook nog een hele leuke toevoeging van Bloomsbury, drie potloden van de glazen troon serie. Niet dat ik die nu zal gaan gebruiken, maar ze zijn zo leuk en zijn zeker een mooie en kleurrijke toevoeging op mijn boekenplank!

20170503_20432020170503_204424

En tot slot, de leukste en mooiste dingetjes uit deze box! Er zat weer een prachtig ontworpen quote kaart bij. Helaas geen echte handtekening, maar ze waren wel zo fantastisch om een digitale handtekening toe te voegen! Ook was ik zelf zo ontzettend blij met een prachtige boekenlegger van een lintje met bedeltjes eraan. Rhys! Echt fantastisch, zo mooi! En als laatste mooi ingepakt het boek! Hoewel ik de hele serie in paperback heb, ben ik spontaan verliefd geworden op deze versie!

20170503_204612

En nu lezen!!! Zijn jullie al in ACOWAR begonnen?

Liefs, Fae

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s