1000 Vragen aan Jezelf # 15

Hier komen weer de volgende 14 vragen in het rijtje! Vandaag gaan we alweer over de 200, 20% gehad en nog veeeel meer te gaan.

197. Neem je vaak tijd voor jezelf?
Meestal wel zeker een uurtje in de avond, even lekker iets voor mezelf doen, ontspannen, lekker wat lezen of een goede serie kijken. Helaas in alle drukte is dat soms niet te doen, maar ik geniet er altijd wel enorm van.

198. Waar had je het laatst de slappe lach om?
Het was heel stil, en mijn maag begon ineens hele rare geluiden te maken. Nu is dit niet zo vreemd aangezien mijn maag dat vaak doet, maar het was zo goed hoorbaar en ontzettend grappig in de stilte.

199. Geloof je alles wat je denkt?
Nee, absoluut niet. De vreemdste gedachten gaan door mijn hoofd, en soms moet ik weer even back to basic om te ordenen wat ik denk en wat werkelijkheid is.

200. Welk feest was legendarisch?
Ik ben niet zo van feesten, dus legendarisch kan ik niet echt beoordelen. Vorige week het valentijnsfeest was wel helemaal geweldig!

201. Hoe goed ken je je buren?
Heel goed! Als buurt doen we veel met onze straat samen, BBQs, wandelingen, straatfeesten, zo leert iedereen elkaar wel goed kennen.

202. Heb je vaak geluk?
Ja, ik heb vaak fantastische dingen gewonnen met wedstrijden dus ik denk wel dat ik geluk heb. Het hoogtepunt was wel toen ik kaartjes voor de musical Daddy Cool won, tweede rij op het balkon, en een korte meet&greet met Kim-Lian, waar ik al jarenlang fan van ben. Haar musicals zijn altijd mijn hoogtepunten.

203. Met welke vriendin verschil je het meest?
Met verschillenden. Veel van mijn vrienden houden niet van lezen of shoppen, of wanneer ik ga fotograferen merk ik ook dat ik altijd 100 meter achter de groep loop, maar dit maakt juist een vriendschap zo mooi! Je hoeft niet hetzelfde te zijn om iets samen te kunnen doen.

204. Wat doe je anders dan je ouders?
Alles. Ik weet niet waar ik mijn genen vandaan heb, maar ik lijk in niets op mijn ouders. Ik hou van mode, ik kan uren zitten lezen, gezellig borrelen met vrienden, en mijn ouders snappen daar helemaal niets van.

205. Waar krijg je energie van?
Van sporten! Energie gebruiken zorgt ervoor dat ik zoveel meer energie krijg. Wanneer ik in de ochtend ga sporten ben ik zoveel meer productief dan normaal.

206. Was je gelukkig als puber?
Soms wel, soms niet. Ik was een typische puber met een beugel en een bril; slechte combinatie. Maar ik heb zeker mijn gelukkige momenten gehad met geweldige vriendschappen.

207. Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
Vorig jaar, voor de zomervakantie. We hadden een algemene ledenvergadering die van 8 uur ’s avonds tot 9 uur ’s ochtends duurde. Met veel gelach en flauwekul tussendoor. Na een een paar uurtjes slapen zijn we lekker gaan ontbijten met pannenkoeken!

208. Waar dagdroom je graag over?
Als ik al dagdroom dan is het meer leeg voor me uit staren, genieten van de rust in mijn hoofd. Juist even nergens aan hoeven te denken.

209. Kijk je vaak achterom?
Ja, ik kan er echt niet tegen niet te weten wat er gebeurt dus als ik met mijn rug ergens naartoe zit dan kijk ik constant achterom.

210. Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Ik denk niet dat er echt iets is dat mensen niet van mij weten, en anders moet je het maar vragen 🙂

Liefs, Fae

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s