1000 Vragen aan Jezelf #12

Weer een nieuwe 1000 vragen aan jezelf, waarin ik op een nieuwe reeks vragen antwoord ga geven. Benieuwd naar mij, mijn rariteiten of gewoontes? Dan moet je gewoon even gezellig hier komen lezen šŸ˜‰

155. Hoeveel boeken lees je per jaar?
Om eerlijk te zijn heb ik het nog nooit bijgehouden, daar ben ik dit jaar mee begonnen. Ik verwacht wel rond de 50 aangezien ik normaal gesproken 1 tot 2 weken over een boek doe.

156. Google je jezelf?
Ja! Echt hilarisch wat je soms tegen komt, vooral omdat ik bijna niets van mezelf tegenkom maar wel verschillende andere buitenlandse mensen met mijn naam. Toen ik me vroeger googelde kreeg ik wel nog een hele schattige foto op de laatste pagina te zien, maar die is helaas weg.

157. Welke Image result for first man on the moonHistorische gebeurtenis had je graag met eigen ogen willen zien?
De eerste mens op de maan, na zoveel discussies over de echtheid had ik het wel heel graag zelf willen zien. Want, hoe loop je nu op de maan? Hoe ziet het oppervlak van de maan er nu werkelijk uit? Camera’s geven nu eenmaal een vertekend beeld en ik ben wel heel benieuwd.

158. Zou je met je vriendinnen kunnen samenwonen?
Ik ben nogal een eenzaam typje, als in, ik ben heel graag alleen. Ik wordt heel onrustig van mensen, en hoewel ik het heerlijk vind om een weekendje weg te gaan met vriendinnen of regelmatig weer eens een nachtje bij iemand blijf slapen, ben ik altijd weer blij om thuis een eigen plekje te hebben waar ik alleen kan zijn. Ik spring al helemaal een gat in de lucht wanneer er thuis ook nog eens niemand thuis is en ik kan doen en laten wat ik wil xD

159. Praat je tegen voorwerpen?
Het aantal gesprekken die ik voer met mijn laptop of telefoon wanneer ze het weer eens niet doen, uren mee te vullen. Verder heb ik op zich wel vaak de neiging om tegen voorwerpen te praten. Best lekker om even van alles onzinnigs eruit te gooien zonder dat iemand je rare vragen terug gaat stellen.

160. Wat is je grootste tekortkoming?
Ik denk liever niet in tekortkomingen maar in kansen om jezelf te ontwikkelen. Ik ben op dit moment opgeleid als analist, weinig nadenken, en ik wil researcher worden, oftewel veel nadenken over alles wat je doet. Ik ben aan het oefenen om researcher te worden zodat dit straks geen tekortkoming meer is šŸ˜‰

161. Ben je een honden- of kattenmens?
Ik hou van beide. Ik heb geen van beide dus ik heb nog nooit hoeven te kiezen. Ik denk wel dat ik later eerder een hond zal nemen dan een kat, omdat ik toch het liefst een huisdier heb om lekker mee te kunnen knuffelen en die er altijd voor je is, en bij katten heb je de kans dat de kat veel liever erop uit gaat dan op jou wilt wachten haha.

162. Hoe laat je merken dat je iemand aardig vindt?
Door met iemand te praten. Ik ben zelf heel verlegen dus ik praat niet zomaar met iedereen. Wanneer ik op je af stap om een praatje te maken dan mag ik je šŸ˜‰

163. Met welke reden eet je?
Omdat ik honger heb. En wanneer je mij kent, ik heb zo ongeveer altijd wel honger xD

164. Dans je voor de spiegel?
Nee, simpelweg omdat ik nooit dans. Ik ben echt veel te houterig en voel me daar heel oncomfortabel bij.

165. Waarin ben je anders dan andere mensen?
In mijn doorzettingsvermogen en vriendschap. Wanneer je met mij een vriendschap begint dan zit je aan me vast xD Ik laat vrienden nooit in de steek dus je kunt altijd op mij rekenen. Ook heb ik veel doorzettingsvermogen. Wanneer iemand me zegt dat ik iets niet kan, dan wil ik bewijzen dat ik het wel kan (tenminste wanneer ik het zelf natuurlijk wil).

166. Welke jeugdfilm zou je kinderen aanraden?
Alice in Wonderland! De tekenfilm is echt de beste van allen. Ik heb nog steeds de videoband van deze thuis liggen, ook al heb ik geen videorecorder meer om die in af te spelen.

 

167. Blijf je tot het laatst op feestjes?
Nee, meestal niet. Ik ben niet zo’n feesttype. Te druk vooral, en het is totaal niet mijn ding. En ik ben ook wel iemand die zijn slaap nodig heeft. Wanneer ik niet mijn 8 uur slaap krijg wordt ik chagrijnig.

168. Welk nummer heb je de laatste tijd grijs gedraaid?
Niet 1 nummer, maar de Spotify list van Gilmore Girls! Deze is echt geweldig, en elk mogelijk moment zet ik deze weer op. Lang leve Spotify Premium, dus ik kan nu altijd en overal die lijst luisteren.

Dit was het dan alweer voor deze week, volgende week weer nieuwe vragen!

Liefs!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s