Bookhaul Januari 2017

Daar is hij dan, de eerste bookhaul van dit jaar! Ik ben dit jaar wat magertjes begonnen qua boeken, ik heb me vooral goed ingehouden zodat ik een kaartje voor het YALfest kon kopen!!! Dus dat is alvast een mooi vooruitzicht. Hier zijn dan mijn nieuwste aanwinsten!

20170131_074750.jpg

Bovenaan op de stapel beginnen we met het boek De Twaalf van Justin Cronin. Niet helemaal YA, maar zeker wel de moeite waard! Ik heb zelf een tijdje geleden De Oversteek, het eerste boek van deze serie, gekregen en ik vond die echt geweldig! Aangezien deel 3 van deze serie kort geleden uit is gekomen, De Stad van Spiegels, besloot ik om maar eens door te gaan met de serie.

Na heel lang twijfelen heb ik 54 minuten van Marieke Nijkamp gekocht. Ik hoorde er zoveel goeds over, maar het is ook een zwaar onderwerp. Toch kan ik zeker zeggen dat ik ontzettend heb genoten van het boek, het heeft een geweldige indruk op me achter gelaten.

Dan een boek die vast heel veel mensen inmiddels al hebben, Cinder van Marissa Meyer! Een ontzettend mooie nieuwe hardcover versie van een geweldig boek. Ik hou echt van de hardcovers van Blossom Books, ze lezen zo lekker en staan vooral zo mooi in mijn boekenkast. Deze was ook extra speciaal, er zat namelijk een unieke boekenlegger in! Alleen al voor die was het zo de moeite waard. Deze zat deze maand in de Celebrate Books Box. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar de boekenlegger of andere producten in de box, dan kun je hem hier terug kijken!

En dan als laatste natuurlijk Carve the Mark! Deze kon ik echt niet laten liggen. Ik heb alle boeken van Veronica Roth al gelezen en ik was heel benieuwd wat ze hiervan zou maken. Ik ben ook altijd wel ontzettend geïnteresseerd in boeken die zo’n grote hype worden, de ene blijkt geweldig te zijn, de ander een flop. Nog even ontdekken waar deze onder zal vallen.

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s