Unboxing: Celebrate Books Box

Yes! De Januari box is alweer binnen! Natuurlijk wist ik al welk boek erin zat aangezien ik de Once Upon a Time box had besteld, maar ik was ontzettend benieuwd naar alle leuke goodies. Helaas moest ik even geduld hebben omdat ik met mijn zus had afgesproken om samen de box open te maken, dat was nog niet zo makkelijk maar dat maakte het uitpakken des te leuker.

Deze box keek ik speciaal naar uit, omdat ik ontzettend graag deze hardcover versie van Cinder wilde hebben, en het is altijd zo ontzettend leuk om gerelateerde goodies te hebben om extra uitgebreid te kunnen genieten van het prachtige boek. Aan een kant was het wel leuk dat ze het boek hadden aangekondigd, dan wist ik tenminste dat ik die niet moest gaan kopen, maar dat maakt de verrassing ook wel wat minder leuk. Kijk maar mee naar mijn unboxing!

20170129_091631

Je kunt al wat leuke dingetjes ertussen zien, maar we gaan eens even verder uitpakken. Natuurlijk heb ik de kaart niet gelezen omdat ik eerst alles wil zien voordat ik erover lees.

20170129_091711.jpg

Als eerste zie je natuurlijk hier de kaart, maar wat ook ontzettend leuk is, is dat ze er een bon in hebben gestopt voor een gratis retroprint te laten afdrukken op fotofabriek.nl.

Zoals beloofd zat er een geweldig product van Squeaky Clean Soaps in, een zeepje gebaseerd op Cinder! Ik ben zelf echt iemand die houdt van zoete geuren, dus ik vond deze helemaal geweldig! Ik ga hem zeker weten heel vaak gebruiken. Het zeepje alleen al ziet er super mooi uit, echt geweldig dat ze dit hebben kunnen regelen!

20170129_091851

Ook deze keer zat er weer een prachtige bookplate bij! Mijn tweede inmiddels van Marissa Meyer, dit keer helaas zonder handtekening, maar nog steeds even mooi! Verder zat er een schriftje bij die ontworpen is door Bianca Morelos, echt zoo mooi! Ik heb stiekem Cinder al in het Engels gelezen en dit is dus echt hoe ik me haar had voorgesteld! Zo leuk om te zien dat anderen haar dus ook zo zien. En dan nog het beste van alles; een mini week planner in het thema Once Upon a Time, gemaakt door Zon en Maan! Ik heb hem al meteen in gebruik genomen en een mooi to do lijstje gemaakt voor deze week.

20170129_091936

Deze dingen ben ik zelf wat minder enthousiast over omdat ik beide al heb. Voor degene die ze nog niet hadden, natuurlijk ontzettend leuk dat ze er wat dingetjes van Carve the Mark bij hebben gestopt! De tattoos zijn super leuk, en in het boekje zit een boekenlegger van Carve the Mark wat natuurlijk ook ontzettend leuk is!

20170129_092107

Dan zijn we aangekomen bij het boek! Niet zozeer een verrassing, maar wel weer super mooi ingepakt, en een kleinigheidje erbij! Die stickers vind ik altijd onwijs schattig en ik durf ze nooit kapot te maken dus ik maak de zakjes altijd aan de verkeerde kant open hahaha.

20170129_092326

Daar is hij dan; de prachtige hardcover versie van Cinder!!! Hij is zoo mooi! Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze heb gekocht. En de boekenlegger, ontzettend leuk om eens te zien hoe anderen zich de hoofdpersonen voorstellen en het helpt voor mij zeker om een goed beeld te krijgen van de personen. Echt mooi getekend. En in het schattige zakje zat een button met de cover van Cinder! Nu is dit niet echt iets dat ik ga dragen, maar weet maar zeker dat deze bij het boek komt te staan!

Dat was alweer de unboxing van deze maand, en ik ga zeker genieten van alle mooie items in de box!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s