Serious Sunday: Book release

Een nieuwe serie blogposts, genaamd Serious Sunday! In deze posts zal ik het gaan hebben over de serieuzere zaken van het boekenleven: nieuwe releases, evenementen, dingen die dus kort geleden hebben plaatsgevonden of binnenkort zullen plaatsvinden. Ik begin deze week met de release van Carve the Mark van Veronica Roth. Een boek waar iedereen zo lang op heeft zitten wachten en die nu eindelijk uit is gekomen! Ik heb genoten van haar vorige serie, dus ik ben heel benieuwd naar dit boek.

20170122_214612.jpg
Om te beginnen, het boek zelf. De kaft is prachtig gemaakt! Ze hebben ervoor gekozen om de vertaalde versie precies dezelfde kaft te geven, en dit vond ik zeker een geslaagde keuze! Heel uitdagend, dramatisch en sprankelend. Zeker een boek waar je voor stopt zodra je deze ziet liggen. Ook het gouden tintje dat er al aan zit maakt dat dit boek echt jouw blik trekt. Ik hoop dat de binnenkant net zo mooi is als de buitenkant!

 

20170122_214807

 

 
Vervolgens hebben ze ook nog iets speciaals gedaan met de binnenkant. Zoals je kunt zien is de binnenkant van het boek goud! Echt, dit vind ik zo ontzetten leuk bedacht en dit maakt het boek extra speciaal. Niet alleen gouden tintjes aan de buitenkant, maar ook direct de hele kaft aan de binnenkant goudkleurig.

Ze hebben er zeker over nagedacht hoe Best of YA de Nederlandse versie net zo aantrekkelijk konden maken als de Engelse versie.

20170122_214844.jpg
Dan volgt er nog iets dat gewoonweg niet hieruit mag ontbreken voor de fan: een exclusieve boekenlegger die uitsluitend in de eerste druk van Carve the Mark zit! Het prachtige patroon op de boekenlegger geeft een klein beetje meer de sfeer van het boek weer. Waan je er maar alvast in, om extra goed in het verhaal te komen en vooral extra goed te genieten! Best of YA heeft allemaal kleine dingetjes gedaan waardoor wij als lezer zeker kunnen zien dat ze er echt tijd in hebben gestoken en dat ze met veel zorg dit boek op de markt hebben gebracht.

Nu ga ik dan maar heerlijk in dit boekje wegduiken en eens kijken of Veronica Roth alle verwachtingen waar gaat maken!

 

Veel liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s