1000 Vragen aan Jezelf #2

Hier is dan alweer mijn tweede serie vragen aan mezelf. Vorige week heb je al wat leuke vragen kunnen zien en de lijst gaat nog wel even door! Veel leesplezier!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Ik zou het echt niet weten 😮 Dat is alweer een paar jaartjes geleden denk ik.

16. Hoe oud hoop je te worden?
100? Om eerlijk te zijn heb ik geen idee. Ik wil graag zo lang leven als dat ik nog boeken kan lezen! En om alle boeken te lezen die ik nog thuis heb en die er nog bij gaan komen heb ik nog heeeeeel veeeeeel jaartjes nodig.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Engeland! Een paar jaar geleden ben ik met mijn ouders naar Engeland op vakantie gegaan waar we bij een vriendin bleven logeren. Het was een geweldige week met prachtige boekenwinkels in Oxford (helaas niet Londen, dat krijg je als een idioot de autoraam kapot slaat en je een dag moet wachten op de autoglas (ps. waarom heet het in Nederland carglas en in Engeland autoglas???)

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Just kill me know.

19. Had je liever anders willen heten?
Nee, vroeger misschien wel omdat ik juist een aparte naam heb die niemand ooit goed schrijft en waarin je nooit een sleutelhanger kunt vinden, maar ik ben wel blij dat ik nog nooit iemand persoonlijk ben tegengekomen die mijn naam heeft.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Mijn opleiding. Als iedereen jou vertelt dat je een universitaire master opleiding niet aan kunt nadat je een HBO bachelor met gemak hebt gehaald, ga je toch even twijfelen aan jouw eigen kunnen. Maar ik ga ze lekker hun ongelijk bewijzen! Nog 8 maanden en dan heb ik die master in de pocket!

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Vroeger misschien wel, maar nu niet meer. Ik ben gewoon mezelf, en als dat niet goed genoeg voor jou is, dan heb je pech :p

22. Wat is je favoriete dagdeel?
Avond! Vooral nu omdat ik de rest van de dag op de Universiteit rond ren als een of andere gek, bezig met experimenten en literatuur lezen… Dan is de avond mijn momentje voor mezelf, geen stress en lekker ontspannen lezen,.

23. Kun je goed koken?
Definieer goed… Ik kan koken, en het smaakt. Voor mij is dat goed genoeg haha.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Herfst. Ik ben ontzettend wispelturig, het ene moment ben ik heel rustig en geduldig, het andere moment ren ik rond als een gek en kan ik geen moment meer stilzitten.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Echt helemaal niets doen, dat doe ik nooit denk ik. Misschien nog ergens deze zomervakantie? Maar over het algemeen ben ik altijd wel met iets bezig is, als het niet iets studie gerelateerd is, dan is het wel iets in het huishouden. Er is altijd wel wat afwas en dat kan ik niet laten staan.

26. Was je een gelukkig kind?
Ja en nee. Ik heb zeker heel gelukkige momenten gehad, en ik had hele fijne vriendschappen en altijd wel iets leuks om te doen, maar ik ben ook mijn hele leven gepest geweest wat ook vaak nadelige effecten heeft gehad. Laten we zeggen dat ik gelukkig was in mijn keuzes en mijn vriendschappen 🙂

27. Koop je vaak bloemen?
Nee, ik weet eigenlijk niet waarom want ze zijn heel mooi! Ik hou van wat levendige kleur in huis.

28. Wat is je droom?
Genieten van alles wat ik doe en veel tijd besteden aan de dingen waar ik van hou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s