Bookhaul September 2016

Mijn eerste bookhaul is er dan! Iets later dan gepland, maar ik wil jullie dolgraag laten zien wat ik deze maand nieuw heb aangeschaft! Nu is mijn budget als student niet zo ontzettend groot en is mijn boekenkast al tamelijk vol (lees: boekenkast is vol, bureau is vol, onder mijn bureau is vol en onder mijn bed is vol) dus is mijn haul wel matig. Toch zitten er wat prachtige exemplaren bij!

20161002_142110.jpg

Ik ben toch wel erg trots op het feit dat mijn hoeveelheid hardcover boeken groter aan het worden is. Ze lezen toch wel een stuk makkelijker aangezien ik altijd zooo bang ben om de rug te kneuzen (zeg me dat ik niet de enige ben :$) De linkse 6 boeken zijn Nederlands waarvan De tranen van Saar een recensie exemplaar is, en de rechtse 3 zijn Engels.

Zeven Magiers – Caro King
Ik had nog niet eerder van dit boek gehoord, het is ook al een wat ouder boek, maar het verhaal sprak me wel aan. En het feit dat het boek er prachtig uit ziet helpt ook wel.

De IJzerproef – Holly Black en Cassandra Clare
Wie kent dit boek nu niet? Ik heb dit boek zo vaak zien langskomen en ook zoveel goeds van gehoord dat ik nu wel vond dat ik heb ook moest gaan kopen. Voor een prachtige prijs van 5 euro kon ik deze dus echt niet laten liggen!

De tranen van Saar – Jet Steinz
Dit was dus mijn allereerste recensie exemplaar! Ik vond het ontzettend leuk om eens een recensie te schrijven speciaal voor een blogtour samen met drie andere bloggers. Mocht je nog benieuwd zijn naar dit boek, kijk dan vooral even naar mijn recensie waar je direct door kunt gaan naar de recensies van de andere drie boeken uit de serie De Sterren van Morgen.

Elixer – Hilary Duff
Een paar jaar geleden was ik dit boek samen met een vriendin tegengekomen toen die net uit was, maar ik twijfelde of ik het wel iets zou vinden. Toevallig kwam ik Elixer laatst dus in de boekenwinkel tegen bij de koopjes, en nadat ik de achterkant nu las wilde ik hem toch graag aan mijn collectie toevoegen.

Pupil – Julie Kagawa
Hier komt binnenkort trouwens een blogpost over!!! Zoals jullie vast wel weten was Julie Kagawa dit weekend in Nederland voor verschillende meet&greets in boekenwinkels door heel Nederland, en natuurlijk ben ik daar ook even langs gegaan. Ik heb Pupil al een tijdje geleden gelezen, ik leen namelijk nog ouderwets boeken uit de bieb, gewoon voor het idee dat ik tussen zoveel boeken kan rondsnuffelen en er gewoon eentje mee kan nemen voor een paar cent. Nadat ik deze dus had gelezen wilde ik hem dolgraag kopen toen ik hoorde dat ze naar Nederland zou komen. Natuurlijk is deze gesigneerd!!!

Did I mention I love you? – Estelle Maskame
Komende week zal ik ook nog een blogpost online zetten over het exclusieve evenement van Jenny Han, maar ik kan je alvast verklappen dat dit boek in de goodiebag zat! Super leuk natuurlijk, want dit moet echt een leuk boek zijn, maar helaas was deze nog niet in mijn bezit. Des te meer reden nu dus om deze snel te gaan lezen.

Hollow City – Ransom Riggs
Nog niet zo lang geleden heb ik meegedaan aan de readalong van de boeken van Miss Peregrine. Door drukte heb ik toen alleen deel 1 gelezen, maar ik vond toch dat het tijd werd om deel 2 aan te gaan schaffen. In mijn recensie kun je lezen wat ik van deel 1 vond, en zodra ik de film heb gezien van Miss Peregrine ga ik ook direct dit boek lezen.

To all the boys I loved before; Ps. I still love you – Jenny Han
Deze twee prachtige parels heb ik speciaal gekocht voor het special event met Jenny Han, want als je dan toch de kans krijgt om haar te ontmoeten en bijna 1 op 1 met haar te praten, dan kun je de kans toch niet voorbij laten gaan om haar boeken te kopen en te laten signeren. Ik vind zelf deze versie zo mooi door de simpele rug, twee prachtig opvallende kleuren met in een hele rustige kleur de titel erop. Dit zijn toch wel twee van mijn mooiste boeken uit mijn boekenkast.

Veel nieuwe boeken dus, en helaas nog niet zo veel van deze boeken gelezen. Lang leve student zijn, een master opleiding volgen en bloggen en dan ook nog eens tussendoor lezen zorgt er zo nu en dan voor dat het heel langzaam gaat. Ik geniet gewoon van de boeken die ik lees, en pak elk vrij momentje mijn boek van de plank. Ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over deze boeken!

 

Liefs!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s