Unpacking Celebrate Books Box: Literatour Special!

Deze maand heb ik voor het eerst een Celebrate Books box besteld, namelijk de Literatour Special! Waarom dat ik nu juist voor deze heb gekozen? Ik vind de box over het algemeen best duur, dus voor 30 euro wilde ik het risico niet nemen. De Literatour Special was echter te bestellen voor maar 20 euro! Kijk, dan vind ik de prijs al wat beter om eens het risico te wagen. En ik ben super super super blij dat ik dat heb gedaan! De box is echt fantastisch. Kijk snel mee naar mijn unpacking (deze keer was het namelijk een pakketje dat door de brievenbus paste, en geen box)

20160917_115928.jpg

Daar is hij dan, het mooie gouden pakketje. In eerste instantie toen ik hem uit de brievenbus haalde dacht ik; wat is het pakketje dun? Hoe kan daar nu een leuk boek en leuke goodies in zitten? Maar eerste indrukken zijn niet altijd correct, want wat er allemaal uit kwam was echt geweldig! Ik heb al een paar video’s van unboxing Celebrate Bookbox gezien, dus ik wist al voor mezelf dat ik het kaartje niet wilde lezen. Een voor een ben ik alle kleine extraatjes eruit gaan halen, zonder een idee te hebben van het boek dat erin zit. En ik kwam hele leuke dingetjes tegen! Kijk maar even mee 😉

20160917_152554.jpg

Als eerst vond ik een heel lief envelopje,  het voelde klein maar goed gevuld aan. Op de envelop staan allemaal robotjes, onwijs schattig! Toen ik deze opende wist ik eerst nog niet wat alles betekende. Het hartje met RAKtivist zei me nog helemaal niets, ik had er nog nooit van gehoord. Verder vond ik er twee ballonnen in, en ze zijn geniaal! Op de ene staat; thank you, here’s a bag of my smelly breath, en op de andere staat; sorry, I blew it. Ontzettend leuk, en ik durf ze eigenlijk niet op te blazen omdat ze dan binnen een week weg zijn. Oké, verder met het volgende dat ik tegenkwam.

20160917_120547.jpg20160917_120126.jpg20160917_120612.jpg

Hm, oké. Nu maken jullie me nieuwsgierig. Een zakje confetti, een lief briefje dat me graag wil vertellen dat ik prachtig ben *glimlacht* en een hele schattige pin met Good Vibes Spray erop. Ik snap nu wel het Good Vibes Only thema, maar wat het bijpassende boek bij dit alles zal zijn, no clue. Moving on, wat zal er nog meer in zitten?

20160917_120507.jpg

Jaaa! Hier wordt ik zo ontzettend blij van. Als er iets is waar ik van hou dan is het wel armbandjes, en vooral dit soort handmade armbandjes. Op het stickertje staat; have a wonderful day. Al die leuke, liefdevolle berichtjes maken me helemaal vrolijk van dit pakketje.

20160917_121421.jpg

Na deze laatst onthulling wordt het echt eens tijd voor het boek. Wie weet inmiddels wat erin zit? Hinthint, het linkerkaartje is een quote uit het boek, met achterop een regenboog getekend door de schrijfster van het boek! Het rechterkaartje vind ik ook ontzettend leuk. You and I are not just friends, we are like a very small gang. Jep, zo beschrijf je dus de geweldige boeksloeries groep die ik dankzij mijn liefde voor YA boeken heb leren kennen. Verder zitten er nog drie hele leuke potloden in met verschillende teksten: For planning my next RAK, For drawing smiley faces, en For kind handwritten notes!

20160917_121657.jpg

En dit is hem dan! Het boek dat in het pakketje zat. Het RAK boek; 333 manieren om de wereld te verbeteren, door Elise de Rijck. RAK staat voor Random Acts of Kindness. Een ontzettend leuk boek met allemaal ideeën om iets liefs voor iemand anders te doen. Ik had eigenlijk een leesboek verwacht, maar dit doe-boek is nog veel leuker! Echt een leuk verrassing. Ik ben heel blij dat ik deze keer toch maar heb besloten om de Celebrate Books Box te bestellen, en wie weet dat deze unboxing er in de toekomst nog vaker op zal komen te staan!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s