Young Adult Summer Event

Zondag 10 juli was het dan zover, het YA Summer Event bij de van Piere in Eindhoven. Zo zijn er geen YA evenementen bij mij in de buurt te vinden, en dan zijn er ineens twee geweldige evenementen een week na elkaar te vinden op maar een uurtje reizen. Als fanatiek YA lezer, en aangezien Eindhoven tot vorig jaar nog mijn studentenstad was, wilde ik deze natuurlijk niet missen.

Sinds enkele jaren ben ik zeer fanatiek boeken gaan lezen, en Young Adult boeken hebben me toch het meest getrokken. Boeken die heerlijk weglezen, de kans om te ontsnappen aan de realiteit en even weg te duiken in een prachtige fantasie wereld. Ik heb al van veel avonturen mogen genieten, maar nu is er een heel nieuw aspect in mijn leven gekomen, namelijk het delen van mijn boekenliefde. Dit was mijn tweede signeersessie, en ik vind het geweldig om de kans te hebben een boek bij de schrijfster zelf te kunnen kopen, zoals ik vorige week heb gedaan. In Weert had ik Daan & Nadia gekocht van Esther Walraven. Deze keer kocht ik Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits.

20160711_112849.jpg

Behalve dat Vanessa Gerrits over haar boek kwam vertellen, was ook Esther weer van de partij. Op het event was er de mogelijkheid om workshops te volgen, en ik heb genoten van de eerste workshop van Esther Walraven. Esther verteld met een geweldige passie over haar boek, het ontstaan van het prachtige verhaal van Daan & Nadia. Omdat ik het boek inmiddels al heb gelezen kon ik ontzettend genieten van haar verhaal. Haar verhaal maakte haar boek nog veel mooier, en ik vond het al prachtig. Ze liet visueel zien wat ze vertelde in het boek, en ik vond het echt van toegevoegde waarde en zeker de moeite waard! In de tweede ronde workshops kreeg ik de kans om een workshop van Marijke Jansen te volgen over Show, don’t tell. Ik heb zo ontzettend genoten, de manier waarop ze liet zien hoe je een emotie werkelijk tot leven kunt brengen heeft me geïnspireerd om zelf ook wat te schrijven, terwijl ik normaal niet echt een creatieveling ben.

20160711_112008 20160711_112646

Als afsluiting van het evenement kregen we nog een leuke goodiebag mee. Ik wordt altijd hel vrolijk van die leuke papieren tasjes van Blossom Books. Er zaten weer hele leuke boekenleggers en anzichtkaarten in, en een geweldige deurhanger van de edelstenen trilogie! Ik kan niet wachten tot het volgende evenement, ik heb echt genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s